Byggföretag i Lidingö

Välkommen till Crewplanet Städ & Bygg

Med Crewplanet städ & bygg får du ett byggföretag som alltid levererar förstklassig expertis till rätt pris. I Farsta strax söder om Stockholm hittar du professionella bygg- och städtjänster som kännetecknas av hög kvalitet och lyhördhet för dig som kund. Vi kan renovering och städning på våra fem fingrar och strävar alltid efter ett resultat som uppfyller dina förväntningar. Med oss får du ett resursstarkt företag som tillhandahåller kostnadseffektiva lösningar där kvalitet kännetecknar varje led i arbetet – oavsett om du är i behov av flyttstädning, tapetsering eller badrumsrenovering. Kort och gott är vi rätt val för dig som söker förstklassig bygg- och städexpertis till rätt pris!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Känslan av att ha varit med och bidragit till en vacker altan eller ett skinande rent hem är oslagbar, och vi är övertygade om att detta är vad som har gjort oss så populära bland våra nöjda kunder. Med kapacitet att utföra det mesta och lite till inom service för hus och hem ser vi oss som din personliga expert på renovering och städning. Vi finns alltid tillgängliga för dig om du har frågor, eller önskar en kostnadsfri offert. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Crewplanet städ & bygg AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggföretag i Lidingö

Välkommen till Crewplanet städ & bygg

Byggtjänster

Drömmer du om att renovera hemma, eller vill du bygga ut sommarstugan? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig med tapetsering, golv- och takbyte, nyproduktion, köksrenovering m.m. Beläggnings- och murarbeten samt fasadmålning är också något vi anlitas flitigt för. Crewplanet städ & bygg är ett resursstarkt och erfaret byggföretag som sätter rätt detalj på rätt plats. Tack vare vårt nätverk av proffs inom VVS och el får du en helhetslösning i form av ett vackert och hållbart resultat som är så nära din vision som möjligt. Vi bidrar med toppkompetens och nästan 30 års erfarenhet inom renovering till våra kunder, något som vi är lite extra stolta över. Måla fondvägg i vardagsrummet, reparera taket eller tapetsera om barnens rum – vad kan vi göra för dig?

 

Vi kan kök och badrum

Vill du renovera gästtoaletten eller göra om ditt kök till hemmets mest moderna och spännande plats? Crewplanet städ & bygg har många lyckade badrums- och köksrenoveringar i bagaget. Våtrumsbehörighet, en intuitiv känsla för kakel och tillgång till VVS-specialister säkerställer att du får ett nytt kök eller badrum som ger dig härlig energi och vardagsglädje. Självklart är vi måna om att lyssna på dig så att du får ett resultat som uppfyller dina förväntningar. Och med trygga garantier kan du lugnt överlåta renoveringen i våra händer. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och offert

Våra tjänster

Tapetsering - Crewplanet städ & bygg AB

Tapetsering

Golvbyte - Crewplanet städ & bygg AB

Golvbyte

Takbyte - Crewplanet städ & bygg AB

Takbyte

Köksrenovering - Crewplanet städ & bygg AB

Köksrenovering

Flyttstäd - Crewplanet städ & bygg AB

Flyttstäd

Badrumsrenovering - Crewplanet städ & bygg AB

Badrumsrenovering

Fasadmålning - Crewplanet städ & bygg AB

Fasadmålning

Kontakta oss idag för prisförslag!

Kontakta oss

Oslagbar kompetens till förmånliga priser!

Städtjänster

Har du behov av trappstädning? Vill du frigöra tid i vardagspusslet? Crewplanet städ & bygg brinner för att ge våra kunder mer vardagsglädje, vi hjälper dig med hemstädning, flyttstädning, grovstädning, fönsterputs, lokalstädning m.m. Vi har levererat städning till privatpersoner i 12 år, vilket är ett kvalitetsbevis på att vår service håller hög klass. Oavsett om du önskar ett regelbundet städschema eller städning vid ett engångstillfälle så är vi säkra på att du kommer bli 100 % nöjd. Med hjälp av en öppen dialog, nära kundkontakt och erfarna städare ser vi till att du får effektiv och noggrann städservice – självklart till ett förmånligt pris.

 

Genuin städservice med fläckfria resultat

Vare sig du vill ha flyttstädning eller fönsterputs så får du ett företag med stor ansvarskänsla. Vår ambition är att ha branschens bästa medarbetare, därför får du oslagbar kompetens som är paketerat i prisvärda tjänster. Du kan räkna med att vi sätter dig och dina önskemål i fokus, och strävar alltid efter att ha en öppen dialog där du när som helst kan komma med frågor eller synpunkter. Innan vi påbörjar städningen får du förstås all nödvändig information gällande försäkringar, kostnader m.m. Allt för att du ska känna dig trygg och bli nöjd med ditt rena, fräscha hem eller kontor.